1st Birthday Party Arreessa

Alhamdulillah segala yang dirancang berjalan lancar..pehh penat rupanya nak buat majlis walaupun kecik-kecik je.

majlis bermula jam 4.00 petang.4.30ptg tu dah mula ramai yang datang. makin petang makin ramai.Risau makanan tak cukup tapi Alhamdulillah habis licin “)

Sebelum majlis…shopping tak hinggat punya .beli barang-barang nak masak la.1st time la beli sebanyak tu.hehehehe

ni dia ada bibik kat rumah nak tlg mama kemaskan “)

rajin tol la budak tecit ni…
untuk deco, ainul plan biasa-biasa je.tak berapa kretif pun.belasah je la kan..Gigih kitaorang p Ikea beli frame & p kedai gambar cuci gambar.dah la hujan lebat.redah je la. 

 plan untuk hasilkan deco gambar-gambar Arreessa dari lahir hingga ke 11bulan..12bulan boleh tgk secara live.hihihi

Tadaaaaa.. ini la hasilnya “)
Menu hari tu:-
1.laksa
2.nasi impit
3.kuah kacang
4.lodeh
5.sambal ikan bilis
6.bubur kacang
7.bihun grg
dan byk lagi la..
boleh tak lupa nk snap gambo makanan..huhuhu
Acara potong cake “)
Mama Arreessa & Awatif ( kezen Arreessa) yang excited.Arreessa boleh pulak nak tido petang tu.selalu susah nak tido petang.Dah potong cake muka moyok jek..
 Awatif yg suker tlg potong cake “)
tiup!!!!
cake yang sedap.berjaya juga dapatkan design gitar. Sapa nak order boleh contact ainul ye “) ..tuan buat kek member opis je.
Birthday party yang ada live band tau..Babah & friends “)

Seronok ramai kawan-kawan yang datang..

 with ura & Nuyu..
 kawan-kawan SET UTM “)
tetamu yang datang..
Majlis habis dalam pukul 8malam.Alhamdulillah penat tapi rasa puas. terima kasih kepada kawan-kawan, jiran-jiran, sedara mara yang datang. maaf kalau ada terkurang ye.InsyaALLAH ada rezeki tahun depan boleh buat lagi..

8 Replies to “1st Birthday Party Arreessa”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge