Aidilfitri 2017

Selamat Hari Raya Aidilfitri 2017 kepada semua. Korang team raya mana tahun ni? Ainul sepatutnya team raya Perak. Tapi jadi team raya Shah Alam je la.huhuhhu..kenapa? Sebab parents Ainul tak mau balik kampung kat Perak. Maka raya aje la kat Shah Alam ni. Sebelah husband pun kat Shah Alam juga. Muncung je Arreessa bila tokwan dia tak mau balik raya di Kampung. Kesian betul kat dia. Tahun depan ye sayang kita balik raya kat Perak

Tahun ni Alhamdulillah 7 orang adik beradik semua dapat berkumpul bersama sama. Di mana juga beraya yang penting semua dapat berkumpul.

Raya 1st Ainul dah berpantang hampir 40hari. boleh ngelat tak? hihihii

Tahun ni Raya berlima

Mak dengan 5 orang anak perempuan, 1 menantu, dengan 12 orang cucu ( 9 orang cucu perempuan )

Mak ayah dengan 7 orang anak, 5 menantu dan  12 orang cucu. Penuh rumah. Next year Raya kat Kampung la baru meriah.

Selamat Hari Raya Aidilfitri Maaf Zahir & Batin

2 Replies to “Aidilfitri 2017”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge