Ainul Mustafa di Semanis Kurma

Alhamdulillah..Selesai sudah Semanis Kurma semalam. Satu pengalam indah,,terindah dalam kehidupan.

Terima kasih TV9,team Semanis Kurma terutama Puan Fauzana, Ustazah Siti Bahiyah, Ustaz  Akashah , Dr Robiah dan MUMSLUV

Bermula pada 7 Feb yang lalu bila mendapat email dari TV9 dijemput untuk menjadi tetamu Semanis Kurma. Menggigil kot.hehe.. Betul ke ni? Banyak kali la baca.Terus bagitau husband dan tanya pendapat beliau. Alhamdulillah husband bagi greenlight.

7 Mac 2013.. Masa yang dinanti tiba 🙂

Ainul siap ambil cuti tau. Bukan apa jarak antara rumah dengan opis jauh.takut jam, ada meeting la. Jadi better cuti untuk tenang kan jiwa.hihi.lagipun memang tak prepare sangat. Apa yang nak cakap pun masih lagi tak tahu.

Sampai ke Sri Pentas jam 7.50malam. Sepatutnya kena sampai studio jam 8.30mlm.tapi ok la sampai awal. Bergerak awal takut jam.Sampai awal lega sikit. Solat Maghrib dulu di Sri Pentas

Muka without makeup..buruk kan 🙂
Baju : MUMSLUV
Tudung : LOVELACE
Bag: Ninewest
Kasut: wedges Crocs
di dalam lif….kamal adli uolssss
Di studio, kita make up dulu.Orang jarang make up..seronok la bila dapat make up ni. Make by Azue kalau tak silap nama make up artis tu. Serius make up dia simple tapi cantik.eh cantik bagi ainul la ye. Lepas tu yang best tak terasa muka tebal dengan make up. hebatkan :))
kat belakang tu pembaca berita TV9 kalau tak silap ainul.tengah bersihkan make up
Ini dia make artis yang best 🙂
Diruang tetamu. Nampak tak wanita tudung hitam kelabu yang tengah berdiri tu? tu la Azizah Ariffin. Sangat cantikk..tak sempat nak bergambar dengan dia .
Bodyguard kami..hehhehee thank you cik mas dan cik hadi temankan kami.
tengah pasangkan mic 🙂
Jam 9.15 kami masuk ke studio C. Siaran langsung jam 9.30malam. Debaran makin terasa. nak luruh la jugak jantung ni.Risau takut merepek je cakap nanti.hehehe
Muka control cun dan cuak..hehehe
Di dalam studio C di depan set Semanis Kurma. Rupanya set ni Set Nasi Lemak Kopi O. Patut macam pernah tengok kan
Disebalik tabir.. Jom layan
dan finally…. gambar yang paling saya suka..suka suka
Ustaz Akashah, Ustazah Siti Bahiyah, Dr Robiah, Ainul Mustafa & FaizSaaid
Pengalaman terindah ..Bukan selalu dapat masuk TV kan? LIVE pulak tu. terima kasih atas semua pihak yang terlibat.memberi tunjuk ajar..
Semoga ada peluang lagi nanti 🙂

9 Replies to “Ainul Mustafa di Semanis Kurma”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge