Akar

Jumaat lepas ainul, hubby & arreessa ke AKAR kat Gravy Baby Sri Kembangan. Selalu nyer AKAR ni buat kat shah alam je.kali ni nak buat kelainan. AKAR ni dulu dikenali sebagai layar tancap.Sape yang kaki inde suker le benda-benda mcmni.Ainul mmg pengikut setia AKAR ni since sebelum kawen lagi sbb hubby mmg suke p.Dia selalu perform kt sana. Sapa nak tgk my hubby perform next AKAR blh la p ye 🙂
Masuk free je pastu blh layan org perform.BEST GILERRRR


Kali ni 1st time bawa Arreessa p sana. Ingat dia akan nangis.sekali suke je.bunyi bising pun tak nangis.syiok tido je.

Asboon

 En hubby
 cik arreessa
 tuan tanah 🙂
 gurlpren tuan tanah

 Hubby perform bersama incik Otam ,Syai, Fauzan & Azreel Azhar( tak kelihatan dlm gmbr)

mama arreessa bz makan + dodoikan arreessa 
Makanan kat Gravy Baby ni mmg sedap.yummy!!!! nak tau kt mana kedai ni?
Kat sri kembangan area pasar borong tu. Gravy Baby hak milik Fynn Jamal & Hubby 

2 Replies to “Akar”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge