Aktiviti Cuti Hari Malaysia

Cuti hari Malaysia korang pergi mana? ada yang balik kampung, jalan jalan atau duduk rumah je. Kebetulan Hari Malaysia jatuh hari Sabtu. Dah memang cutikan.

Cuti Hari Malaysia Ainul pergi mana? Pergi urusan kan business..hihihii .. Anak anak hari cuti pun kena kerah bekerja tau. Takpa kita susah susah dulu sekarang.. senang senang kemudian ye anak anak.

Shaklee pulak buat promotion VIVIX beli 2 botol discount 5%. mau semua tak jadi gilerrr… Berpuluh botol la order dalam masa 1 hari tu.

Ainul dengan anak anak bangun awal pagi. Anak anak kena paksa mandi awal.hihii sebab mama diaorang ni nak terjah Shaklee awal pagi.

Sampai ke Shaklee, lega tak ramai orang lagi. Yelah nak menang lucky draw..

Anak anak paling suka ke Shaklee. Jumpa kawan kawan.. masa event ni ada disedikan belon, pensil warna..ishh macam macam aktiviti. Anak anak pun suka. So business bukan alasan tak boleh buat sebab kena tinggalkan anak anak.

Lucky draw la paling BEST.. bayangkan korang dapat lucky draw VIVIX.. mau senyum sampai telinga.. melompat bintang sakan la.

Dahlia pun dapat tauuuuu

Ramai yang berkenan kat #aqeeladahlia ni.
.
Setiap kali orang dukung dia mesti cakap ” kuatnya tengkok ,kaki dia “
.
Ni la efek bila mama dia suka bebenor makan #ostematrix masa pregnant

Balik dari aktiviti memborong barang, kita COD pulak. 
Sesi pertama dekat je dengan rumah. Akak ni google jumpa blog Ainul dan beli Vitalea untuk anak dia yang ada tiroid
Selepas cod ni, balik rumah solat zohor. Kemudian zass ke Bukit Beruntung pulak. ni kawan UTM dulu beli 2 botol vivix untuk kakak ipar dia yang kena kanser Rahim. Dengar cite kawan pasal kakak ipar dia ishh mau seram sejuk je kaki tangan. takut weiiii

Kawan 1 fakulti , 1 kolej di UTM dulu.  10 tahun tak jumpa. Jumpa di facebook je. Bila dah jumpa sakan la borak .

Dari Bukit Beruntung kami ke Rawang pulak singgah ke rumah kawan. Sampai ke malam berjalan. Sekali sekala habiskan cuti kan.

Apa aktiviti korang pulak? 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge