Alhamdulillah…rezeki :)

Alhamdulillah…Alhamdulillah….
Terkejut bila husband tunjuk surat ini semalam. Serius tak sangka dapat. Yelah Ainul pun buat takde la gigih macam orang lain. Bila buat part time 50% keje opis 50% biz. Cuma kadang-kadang 80% biz dari keje hehehehe dan kadang-kadang 80% keje opis dari biz. 
Apa yang paling buat saya teruja adalah naik pentas boleh bawa anak sekali. Dulu pernah sekali naik pentas dengan Arreessa tapi majlis kecik je.Ini memang majlis besar-besaran. Dress untuk Arreessa pun harus meletops jugak.heheehhe.. husband pun boleh naik tapi tak pasti dia nak naik ke tak. dia cakap nak ambik gambar.
Nak berangan baju apa harus dipakai boleh? heheheheheee
Jubah by Ezuwan Ismail. kaler biru ni cantik sangat. lain la sikit kan.
Dress Najjah ni pun kerlasss..
atau beli kain buat sendiri kan. Lagi sesuai dengan badan yang comel ni.
Banyak masa lagi untuk plan dan design ..hehehe
Alhamdulillah 🙂

2 Replies to “Alhamdulillah…rezeki :)”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge