Anak Omputih ke?

Last week ainul dgn husband teman MIL p pesta buku kat PWTC. Ramai la jugak org time tu.penat nak jalan.tapi memang best la sebab banyak buku.Ainul paling suker area karangkraf & PTS. Rambang mata cheq.huhuhu…

Jalan-jalan tengok buka-buku yang ada sekali ada org tegur Arreessa.time tu husband yang dukung Arreessa. “comelnyerrr…macam anak mat salleh.” Ada mix ke??? sambil tgk ainul & husband. Ainul senyum je la. husband jwb ” wife saya orang GREEK” …budak perempuan tu tercengang sambil tgk ainul.Mesti la tak percaya kan muka ainul muka makan sambal belacan , petai ni…ada hati nak mengaku orang greek..

Ini dia anak org GREEK “)

4 Replies to “Anak Omputih ke?”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge