Bumbo Baby Sitter + Play Tray Set

Siapa pernah beli Bumbo Baby Sitter + Play Tray Set? korang beli kat mana ye?? Arreessa sekarang suka nak duduk macam orang dewasa.comel pulak..

Baby seat  ini macam ni ye…

comelkannnn
macam-macam colour pulak yang ada…ishh ni geram ni 🙂
Anak sheikh Muzaffar pun guna ini …hehehhehe google je zaman sekarang 🙂
kalau Arreessa mesti lagi comel kannnn….maaf ye Dr Halina.Anak anda pun comel 🙂
Sapa tau kat mana murah share ye .. TQ

8 Replies to “Bumbo Baby Sitter + Play Tray Set”

  1. Ainul, cuba tengok kat littlewhiz. Mase kite beli taun bile erk, ade sale murah gile. Sekali tray dalam rm130 camtu. Kalau kat sogo rase macam dalam 180 lagi kot. Tak sure. Trylah carik.

    Ok kerusi neh. Membantu baby cepat duduk. Fahrin sekarang dia main tunggang terbalik ke dalam kerusi tu. Dia suke main macam tu haha

  2. Kalau tak slap this is for baby yg baru belajar duduk (unsupported).. Yang dah boleh duduk kalau tak slap should be seated just like any other adults… When my child was 6 mths, I wanted to get this tp review from some of my fwens kata not worth sbb kejap sgt guna after that baby dah boleh duk sendiri dia tak nak dlm ni.. But they are cute for sure, sesuai utk feeding time for baby kecik..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge