Beg Kanak Kanak Design Comel Giler & Kalis Air

Bila anak anak nak masuk sekolah, benda penting kita kena cari mestilah beg sekolah. Banyak design beg sekolah  ni. dari yang murah ke mahal. Yang penting ada kualiti. dan design cantik memikat hati anak anak

Sabtu lepas Ainul berpeluang join 1 event di The Parenthood Sunway Pyramid. 1st time menjejakkan kaki ke The Parenthood ni. Cantik tempat dia. Ada playland lagi. Next time boleh bawa anak anak main kat sini

Event kali ni mengenai beg kanak kanak dengan design yang cantik dan paling penting ianya kalis air.  Anak anak kecil umur 2 tahun ke atas memang suka bawa beg comel comel. Lagi lagi yang pergi ke taska. Dalam beg penuh botol susu, pampers, baju seluar.

Tak kena gaya, air dalam botol tumpah, beg basah, baju basah. baju basah boleh basuh sidai. beg kalau basah lagi lagi kena air koko ke milo ke ..pehhh habis beg bahu hapak masam. Basuh pun susah nak hilang bau. Dah basuh kena air senang pulak rosak.

Nohoo bag ni antara beg yang bukan design je cantik tapi kalis air. Sesuai sesangat la dengan anak anak kita yang lasak, aktif ni.

 

 

Selain kalis air, Nohoo bag ni ringan dan tiada toksin. Anak anak ni suka gigit bag terutama tali beg tu. bayangkan kalau bahan yang digunakan ada toksin.. sikit demi sedikit akan penyerap masuk ke dalam badan anak kita. ishhh tak bagus la kan

Best event Nohoo ni. Banyak info pasal beg yang Ainul dapat. Kita ni selalu janji design comel je terus beli.

Comel tak beg Maryam. ni design bird. comel kan. ringan beg ni. sesuai la dengan maryam yang bersaiz kecil.

tengok la video ni. ringannhya bag ni. maryam dah isi macam macam dalam beg still boleh lari laju.

Berapa harga beg ni?

Harga beg ni diantara RM99- RM129 je uolss. murah dengan kualiti dan design yang cantik cantik

Special lagi pasal beg ini adalah ianya ada LIFETIME WARRANTY . berbaloi la beli . mahal sikit tapi ada warranty kalau ada rosak mana mana.

Nak beli kat mana beg ni?

Boleh beli terus di website Nohoo2u.com dan boleh beli juga di Aeon 1 Utama, Aeon Mall Shah Alam, KL Sogo, The Parenthood Sunway Pyramid.

 

Design apa yang ada?

bab design ni memang Nohoo punya design comel comel. Ada mermaid, cars, shark. Macam macam la. Ada 3 tema macam forest, ocean & castle. Boleh pilih mana yang anak anak suka. Maryam punya design bird.

Kepada parents yang mencari beg bag comel , selamat, ringan boleh la try nohoo ni. Ainul dah cuba untuk Maryam. Memang sesuai untuk anak anak kecil. ringan, comel dan selamat. Korang boleh tengok desigan apa yang comel menarik dekat website dia Nohoo2u.com atau p terjah IG dan FB ye

nak discount tak?

mesti la nak kannnnn.. so masa korang beli kt website tu masukkan code discount ainullovesnohoo 

 

6 Replies to “Beg Kanak Kanak Design Comel Giler & Kalis Air”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge