Baju Menyusu RM19.90 dan Boleh Menang ke Korea

 

berita baik untuk ibu menyusu. Selalu baju , blouse menyusu ni mahal ya aiii.. special sempena mycybersale baju menyusu RM19.90 je uolss. Dah la murah cantik pulak tu. Mana nak dapat dah harga ni . cepat terjah website MUMSLUV ni

 

 

 

Cara nak beli baju RM19.90 ni,

  1. Sila klik ini > klik sini nak beli baju menyusu RM19.90
  2.  ikut la step pembayaran kt website tu ye
  3.  atau korang tak reti nak beli melalui website boleh terus whatsapp ke  0132887780

 

 

 

Siapa cakap mak mak menyusu ni tak boleh bergaya. pakai baju cantik cantik. Jangan jadikan menyusu sebagai halangan untuk kita pakai baju cantik, bergaya tau.

Dah beli tu alang alang biar sampai boleh memang p KOREA !!

Korea okey.. bukan Kodiang tau. So apa lagi la daftar kat link bawah ni. Hangpa folo je tau step dia. kang salah melepas peluang nak p Korea

Annyeonghaseyo !!

Jom sertai LUCKY DRAW anjuran #MYCYBERSALE dan semua e-tailers yang turut serta dalam Online SALE tahun ini.

Ada hampir 30 hadiah menarik. Paling best banyak barang kelengkapan rumah seperti halogen cooker, vacuum cleaner, air ionizer, cookware set dan pelbagai lagi.

Cara nak join mudah sahaja :

1. Buat pembelian minimum RM 50
2. Isikan maklumat anda di sini :
https://www.mycybersale.my/lucky-draw-submission
3. Upload resit pembelian/ order successful sebagai bukti membeli di Mumsluv.

Siap !!

Mana tahu ada rezeki anak-anak dapat travel ke KOREA.

 

Pembelian baju RM19.90 ni melalui website MUMSLUV ye sayang… saya tak jual baju ni tau.

3 Replies to “Baju Menyusu RM19.90 dan Boleh Menang ke Korea”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge