Baju Raya, kasut raya…raya! raya!!

Pejam celik pejam celik dah hampir 20hari berpuasa kan…persiapan raya korang dah buat ke? tahun ni paling meriah la bagi Ainul & husband.dah ada cik Arreessa tu..

Alhamdulillah baju raya dah settle..Tahun ni beli baju kurung sedondon dengan Arreessa. Babah punya baju melayu je belum.takpe org lelaki kejap je nk p beli.tak cerewet mcm pompuan kan..hehehhehe

Arreessa dah ada baju kurung, 1 dress pumpkin patch & 1 dress ZARA.. kasut je belum ada..ehmmmmm…

Kasut apa yang best untuk baby ye???

Clarks

GAP

Korang beli kasut kat mana ye untuk anak-anak anda??? berbaloi ke beli kasut branded utk diaorg ??

9 Replies to “Baju Raya, kasut raya…raya! raya!!”

  1. same…so far i mcm dah cukup untuk mareesa,tapi rasa cam nak menambah je..huhu kasut i beli clarks lebih kurang mcm gambar tuh…comel,ada lampu2 bila jalan..huhuhu setahun sekali je.. 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge