Bekerja dengan anak anak

Bekerja di rumah memang sangat mencabar. Sebenarnya bekerja di rumah lagi penat dari bekerja di opis tapi sangat puas hati. Kalau bekerja di opis penat, malas nak taknak kena buat jugak sebab arahan dari bos. Kalau di rumah..malas boleh tutup mata…hehe
Pengurusan masa sangat la penting. Masa anak tidur memang akan siapkan semua kerja kerja rumah. Masa anak terjaga memang main dengan dia je la
Kadang kadang saya bekerja dengan anak anak. Ajak anak anak sekali membantu. Dari kecil dah ajar mereka buay business. Sebab mereka pewaris business ni
Saat ni memang kena sabar melayan mereka.anak anak ni cepat bosan.jadi tak perlu paksa..Anak anak syurga saya.. banyak membantu mama babah. Kasi can kejap mama babah packingkan barang untuk di pos. Malam boleh spend masa dengan mereka tengok tv, main game..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge