Bila mata dah macam kungfu Panda

Assalamualaikum & Holaaa !! 
Sejak ada anak 2 ni susah nak dapat tidur lena. Lagi lagi bekerja dari rumah. penat wooo.. 24jam non stop bekerja. Uruskan anak-anak, suami, rumah, business. Penat tetapi puas hati.
Dalam dok sibuk uruskan hal rumahtangga, kita kena la juga jaga kesihatan, penampilan dan kecantikan. Dah masuk 31 tahun kot.. huhuhuuhuu
Paling ketara adalah mata panda… oh!! tahap dah jadi kungfu panda kot. Itu la akibat kurang tidur, rehat dan stress. Selain makan vitamin untuk jaga kesihatan dalaman, untuk luaran pun kena jaga juga.
Dulu bab mata lebam tu tak ambil kisah sangat. Zaman student dulu pun selalu tak cukup tidur jugak. Zaman tu belum ada suami baru ada boyfriend je so takde la aku kisah sangat.. 
Sekarang bila sudah ada suami WAJIB la cantik depan dia. mata pun ambil kira. Bila benda lain lagi. hahaha
penyelamat mata panda i.. 
nak pakai senang je… picit sikit je tau.. 

sapu di bawah mata korang… sejuk je cream ni
Apapun benda nak cantik kena konsistent pakai tau. Bukan hari ni pakai esok mata terus cantik macam Heliza Helmi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge