Bowling Tournament KBBA9 Bersama K.Rogers Butter Cookies

Main Bowling sambil makan cookies yang sedap. Dah lama sangat tak main bowling ni. Rasanya sejak lahirkan maryam.huhu. Bila KBBA9 ajak main bowling terus setuju. excited nak main. padahal tak pandai main pun.

Jumaat lepas geng geng KBBA9 bersama K.Rogers Butter Cookies ada tournament bowling di  Ampang Superbowl Bangi Gateway .

Kami main Bowling… Kami Makan Cookies.. Kami Bukan sekadar Blogger


Ainul dapat 1 group dengan big bos Ben Ashaari , Dkna . Hebat hebat diaorang main tau. Ainul juara longkang.hihi

Apapun game malam tu memang enjoy. Terkehel jari jemari akhak bila dah lama tak main dan kenonon nak baling bola bowling macam Shazlin Zukifli. Nasib baik cik abang macho man datang tolong mainkan.

Sponsor tournament kami malam tu adalah K.Rogers Butter Cookies . Sangat sedap dan rangup tapi tak peroi ( betul ke bahasa ni). macam cepat hancur kan. Arreessa & Maryam pun suka. 
Cookies ni sedap bawa balik 3 tin pun tak sampai sehari licin. Anak anak la pulun makan. Non Stop makan. 

Tahniah kepada pemenang bowling malam tu. Korang memang hebat. Terkejut tengok point korang. kalau di compare dengan Ainul punya.confirm nanges. huhu

Apapun tournament malam tu memang terbaik dan BEST. Lagi Best bila dapat makan cookies. Perut kenyang nak main pun bersemangat kan

Nak jugak cookies ni? macammana nak dapatkan K.Rogers Butter Cookies sedap ni
K.Roger’s Butter Cookies… 100% pure butter… Kualiti premium…
Takda jual di kedai… Hanya pembelian online dan untuk di eksport. 
Nak cuba? Sedap Sekali Ngap!!! Promosi istimewa sehingga 8.5.2016
 Beli 4 tin@RM100 sahaja. Penghantaran PERCUMA seluruh Malaysia.
Hubungi 014-3348803 utk pembelian dan pertanyaan… 
Terima Kasih K.Roger’s Butter Cookies kerana sponsor bowling dan cookies malam tu. Raya nanti boleh order banyak banyak. Buat hadiah, hantaran pun cantik tau…

9 Replies to “Bowling Tournament KBBA9 Bersama K.Rogers Butter Cookies”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge