Cara Cepat Jumpa Jodoh

Jodoh itu memang di tangan ALLAH tapi kita kenalah usaha. Tips Cari Jodoh Tanyalah Ustaz:

Perempuan kalau nak cari suami yang baik, kena cari. Jangan tunggu lelaki datang cari.

Zaman serba moden ni ramai juga yang bekerja sibuk bekerja, belajar jadi kurang masa untuk bersosial. Yelah asyik jumpa orang opis yang tu je la. Habis keje balik rumah. Esok pagi pagi sambung benda yang sama.

jadi dalam membantu golongan bekerjaya ni, 1 website special telah diwujudkan oleh Pakar Cinta  Ms Violet Lim menwujudkan Lunch Actually . 
dating time lunch. menarik kan. Mula mula Ainul macam pelik kenapa time lunch. Bila Pakar Cinta  Ms Violet Lim terangkan baru faham. nak tahu kenapa? 
Orang yang busy bekerja, lunch jarang skip. Time lunch pun tak lama. Jadi kalau blind date tu membosankan boleh cepat cepat angkat kaki.hihihi
yang menarik di  Lunch Actually ni adalah, mereka akan bantu kita cari pasangan yang sesuai dengan kita. tak semestinya ada persamaan. Kita selalu ingat banyak persamaan tu bagus. Pasangan ni sebenarnya saling melengkapi
Kejayaan Lunch Actually ni dimana sebanyak 96028 janjitemu yang mereka dah arrange dan 85% berjaya disatukan. 

Ms Violet Lim ni merupakan penulis buku Lessons From 15,000 First Dates .  Bukan calang calang matchmaker ni tau. Ada special ilmu yang membantu kita dalam mencari pasangan yang kita perlukan ..



kepada kawan kawan yang masih mencari cinta tu, boleh la cuba menggunakan perkhidmatan Lunch Actually ni. Boleh daftar di https://www.lunchactually.com/

Bagaimana cara kita jumpa pasangan kita tu tak penting. yang penting bercinta selepas berkahwin dan perjalanan kita selepas berkahwin. Bercinta sebelum kahwin lama lama pun tak bestkan. Bercinta selepas kahwin lagi best tauuuuu…

Semoga korang berjaya jumpa jodoh dunia akhirat ye. Selamat maju jaya..

One Reply to “Cara Cepat Jumpa Jodoh”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge