Cepat Kurus Selepas Bersalin

cepat kurus selepas bersalin

Dec 2013 : Maryam dalam perut. baru habis alah, morning sickness

July 2015 : Maryam 1 tahun

Nampak tak beza kebolatan muka mama maryam.huhuhuuhu

Korang tau tak?

Masa pregnant, berpantang dan selepas habis pantang pun Ainul tetap setia makan shaklee. terutama vitamin yang ada dalam set prenatal.

Set Berpantang Shaklee, pilihan ramai wanita moden masa kini.

ESP: Membantu menguatkan rahim, milk booster, kulit cantik, berikan lebih tenaga, hilangkan stretch mark, kawal selera makan untuk jaga badan bagi slim balik.

VIT C: Kuatkan sistem imun agar tak mudah dijangkiti penyakit, untuk baby juga dapat disalurkan melalui susu badan, juga untuk kulit cerah gebu halus mulus

OSTEMATRIX: Calcium supply, milk booster, lawas, elakkan sakit kaki lutut pinggang cramp

ALFALFA: Buang angin dlm badan, lawas, detox, milk booster, mengetatkan kembali miss V, atasi masalah keputihan

VITA LEA: Penambah tenaga, pelengkap nutrisi, untuk kesihatan dan kecantikan keseluruhan

ZINC: Merawat dan mengeringkan luka bersalin lebih cepat

OMEGA GUARD: EPA DHA utk perkembangan minda baby disalurkan melalui susu badan, bakar lemak berlebihan, buang lemak selulit, atasi masalah perut buncit – Extra sebab berat ms pregnant tak naik banyak dan selepas bersalin berat cepat turun

Sebagai tambahan untuk ibu yg mengalami masalah bengkak susu, boleh tambah LECITHIN. Juga sebagai PEMECAH LEMAK.

ramai kita masa berpantang je nak makan itu ini. selepas berpantang lupa dah. alasan dah habis pantang. padahal selamanya kita kena jaga badan.

ambil vitamin untuk bantu dalaman badan kita. mungkin luaran kita nampak kurus, sexy, mantap bagai tetapi dalaman?

kita makin berusia, nak beranak pinak lebih sekali dua.

Kalau dengan mak ainul memang dah kena ceramah dah kalau tak makan apa2 walaupun selepas habis pantang.

sayangi la diri kita.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge