Email yang tak disangka-sangka….

Masih ingat entry Ainul pasal INI ?? .. tak sangka entry ini mengundang sesuatau yang misteri..hehehhee mesteri la sangat..

Al-kisahnya pada suatu hari…. buka gmail dan check email yang masuk.selalu kalau SPAM ainul delete je.Tetiba hari tu nak check satu-satu email dalam SPAM..mimpi apa pun tak tau.hehhheee kerja orang yang takda kerja 🙂

Tiba-tiba ternampak email ini..huhuhu

sila klik untuk image yang lebih jelas
terkejut!! tergamam!! takut pun ada..biar betul kan..dah la masuk dalam SPAM.terus call husband bagitau. Husband siap check dengan en google.mana-mana artikel yang pernah penulis terbitkan..Bukan apa kan risau juga zaman sekarang ni kan 🙂
Akhirnya bila dah mendapat kepastian dan restu husband, terus reply email beliau. Secepat pantas kilat wartawan tu membalas dan set interview..gurlpppp berdebar lagi sebab nak kena interview sekali dengan mak mertua.hehehhe segan. mak mertua sangat sporting.Dia dah biasa masuk majalah, paper semua. Majalah MIDI ni pun pernah jadi cover page lagi..huhuuhuu
Sehari sebelum hari interview
…………………………………………………………………. to be continue 🙂

One Reply to “Email yang tak disangka-sangka….”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge