Fesyen tudung

Saya bukan la seorang yang giler fesyen atau suka berfesyen.Haha memang tak reti berfesyen pun.belasah aje ler.Asal tutup aurat, selesa sudah.

Baju, tudung pun biasa-biasa. Ada la yang berjenama dan ada yang tidak.Asal cantik dimata saya dan husband sudah. Kasut paling suka pakai sandal flitflop je.Walaupun biasa-biasa aje tetapi selesa dan boleh dipakai ke mana-mana. High heels hanya pakai ke opis. itu pun kalau rajin.kalau tak pakai flat je.tak sakit kaki 🙂

sekarang nak cerita pasal tudung. Ainul pakai semua jenis tudung.Janji selesa dan sedap pakai.takde la setia pada yang satu 🙂

tudung bawal

Versi tudung bawal zaman baru kahwin dan sekarang…haha sama je kan 🙂


Tudung segera

Tudung Ariani
Tudung D’Haja
tudung instant kan orang panggil? entah la apa ke namanyer.Selalu panggil yang ada awning.Senang nak pakai. Feveret so far Ariani & D’Haja. 
Ada juga beli yang murah cap ayam tp selalu awning fail.hohoho

Shawl

Paling feveret..sebab saya akan nampak muda jelita…Ahahhahahha sila muntah :))))
Sebab shawl boleh digayakan dengan macam-macam fesyen. Yang penting MURAH..tak pernah la beli shawl sampai berpuluh ringgit. RM10 ajo 🙂

saya dan shawl 🙂

Tudung Syria

Ini pun feveret jugak.sebab senang disarung begitu sahaja. tak perlu nak gosok.hihihi pemalas kan saya 
Apa jua jenis tudung janji pakai selesa, tutup aurat dan yakin diri..
Anda bagaimana?

4 Replies to “Fesyen tudung”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge