Iftar at Famous Thai Shah Alam

Lama betul tak update story di blog kan…Serius bizi.hehe.. Puasa ni memang tak sempat nak update story sangat..

Latest Ahad lepas berkesempatan iftar bersama dengan my leader Supermom Mommy Hadhatina. Alhamdulillah menjadi jugak sebab last minit punya decision .

Nasib baik jugak la Famous Thai tu tak penuh.Sempat lagi booking.Pukul 6 terus sampai sana dan order makanan.

Muka tersenyum menunggu makanan.. Ramai betul orang. Full house 🙂
kelihatan icha anak Kak Hadha .. Arreessa lena tido.
Mommy & Mr MKB 
Superdad & Me 🙂
Capture gambo lepas makan je la ye..Tak sompat nak snap.semua lapo 🙂
dasyat tak kami berempat…hehehehe
Jutawan Shaklee..Amin!!!
yang ni pun jutawan shaklee…Bella 🙂
Gambar sebelum balik..yummy kenyang..
Selamat Berpuasa 🙂
Makanan yang sedap & servis pun bagus. recommend la siapa yang pergi.
Sambil makan , sambil dapat motivasi dari mommy. Memang terus semangat.mana tak ye bila mommy cerita ada salah seorang leader kami yg dahulunya keje P******S.. Company oil & Gas yg glamor tu…keje sana 7tahun gaji tak sampai RM10k pun..Buat shaklee 2tahun income RM33K..
Siapa yang taknak kan.. InsyaALLAH Ainul hampir menuju ke angka itu..Amin!!! InsyaALLAH tahun depan boleh resign 🙂
Siapa yang nak tambah income secara relax tetapi best jom join our group.Percaya la anda pasti akan suka & cinta :))))
Selamat berpuasa ðŸ™‚

10 Replies to “Iftar at Famous Thai Shah Alam”

  1. deena: shaklee ni tak susah pun.no need cr org ke apa ke.nk order or hntr brg ke customer pun guna email je.kalaubetul nak ainul blh guide.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge