Iftar Supermom di Restoran Tempayan Sg Buloh

Iftar Supermom yang happening. Planning dalam masa yang singkat akhirnya berjaya juga dilaksanakan. terima kasih pada Sarah & Mijie yang membantu untuk booking restaurant best ni.

Bertempat di restaurant Tempayan Sg Buloh berdekatan dengan Bukit rahman Putra. Perjalanan dari Shah Alam ke sini mengambil masa 30minit sahaja. Ikut Guthrie exit Kepong, Sg Buloh atau boleh lalu Plus atau pun Subang.

Restoran ni berhampiran dengan KFC dan berhadapan dengan logi air. Tak ingat pulak logi air apa. Syabas or Indah Water la kot nyer 🙂

Restaurant ini menawarkan buffet Ramadhan yang Murah. Hanya RM32++ untuk dewasa.Pilihan makanan yang banyak serta sedap. Ada nasi, western, satay, mee,laksa, ice cream, cendol,kuih muah, buah-buahan dan lain-lain. Makan la sampai pengsan 🙂
Salah satu sebab kenapa suka Tempayan ni selain makanannya adalah ada playroom untuk anak-anak. Arreessa kalau ke sini memang duduk main dalam playroom je la. Simple dan santai. Mak-mak pun suke.hehe
Majlis iftar bermula bila azan maghrib berkumandang. Banyak sangat pilihan makanan sampai tak tahu nak makan apa. Makan kuih muih sikit solat dulu. Surau pun disediakan.Jangan risau ok.Sangat selesa.
Inilah kami di Supermom group. Ke mana sahaja mesti bawa anak.termasuk berbuka puasa dengan geng shaklee. 
Geng Supermom yang BEST!! 

5 Replies to “Iftar Supermom di Restoran Tempayan Sg Buloh”

  1. Kemunculan sebuah restauran masakan barat yang mengutamakan makanan sihat dan pasta
    terletak di

    FOODJAM

    No 35, jln BRP 1/4,

    Bukit Rahman Putra.

    40160 Sg Buloh.Selangor

    Banyak restauran barat kat area kl ni..semua menghidangkan menu-menu menarik dan sedap!

    tapi 'foodjam'' bukan setakat menu-menu yang menarik dan sedap tetapi mementingkan hidangan yang sihat.
    Jadi kepada yang mementingkan diet pemakanan yang baik chef obie rekemenkan
    korang datanglah ke restaurant foodjam ni.
    memang berbaloi dan puas hati!

    bukan main cakap aje tau… harga dalam menu foodjam ni bermula RM4.00 bukan air tau..makanan ..hidangan…
    pelbagai hidangan pasta bersama salmon grill , chicken grill, beef grill, prawn grill , original mash potato..tak guna instant product tau!
    Yang paling Istimewa.. setiap hidangan Foodjam ni..akan diberi Sos Foodjam yang istimewa!
    marvellous bro rasenye!

    pasta RM6 aje…murah bro…

    Insyallah dijamin berkualiti dan sedap serta murah harga. Jom CUBA!!!!!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge