Jom Beli Product Natural bebas Toxin Di Green Wellness

Sejak terjebak dengan eat clean, detox parasit ni jadi obses
pada makanan organik. kalau dulu selalu ingat makanan organik ni tak sedap.
rupanya makanan organik ni sedap tau.  apapun kena cuba dulu baru la tahu kan.
Nak dapatkan product organik agak susah jugak sebenarnya.
kalau nak product organik yang pelbagai jenis kena la ke Jaya Grocer, Grocer
Village dan pasaraya ini susah nak jumpa. 
kalau di Shah Alam ni Jaya Grocer kena ke Bukit Jelutong. Agak jauh la dengan
rumah.  Kos minyak, tenaga lagi kannn..
bestnyer kalau ada delivery product organik ni kan… ishh memang ada tauuu
tadaaaaa… hasil shopping product di Green Wellness  . Di  Green Wellness ada macam macam
product yang non toxic termasuk mandian , skin care pun ada. Ainul memilih
untuk membeli product Healthy Groceries. Groceries ni kebanyakkannya susah nak
dapat di pasaraya biasa. Di Green Wellness ada pelbagai jenis pilihan product
keperluan yang natural, non GMO dengan harga yang berpatutan.
Bila sebut pasal makanan, semua ibu bapa mahukan makanan
terbaik untuk anak anak kan. Anak anak selalu cerewet bab makanan. Paling susah
makan pagi. Kena pastikan menu sarapan kena dengan selera mereka. Anak anak
Ainul paling suka cereal. Paling sedap, senang nak disediakan. Paling best di Green
Wellness ada cereal yang organik. WOW!! benda pertama yang Ainul beli di
website Green Wellness. Kebanyakan cereal biasa dikategorikan sebagai makanan
yang di proses penuh dengan bahan pengawet, pewarna. kurang bagus untuk anak
anak yang memerlukan nutrisi yang lengkap.

Sarapan pagi Arreessa sebelum ke sekolah Radiant OrganicChoco Shells  
  
Bila shopping di Green Wellness, penerangan mengenai product
sangat lengkap. Jadi memudahkan kita memilih terutama untuk pengesahan halal,
apa bahan bahannya. 

Selain cereal untuk anak anak, Ainul juga ada beli instant
mee. ala macam megi tu. Bila nampak di website Green Wellness ada   Curry La-Men – Vegetarian  .Natural mee instant. sedap ke?
Dapat je mee ni terus masak. dah lama tak makan megi.huhu.
teringin sangat. adakah ianya sedap? dah la mee vegeterian..

  
Hasil masakan Ainul. Ainul tambah sikit cili kisar tumis
dulu dan tambah sayuran sikit.

Serius sedap. Rasa curry natural sama macam kari biasa. mee
ramen ni agak kenyal dari mee instant biasa tapi sedap dan puas makan.

Menarik di Green Wellness ada healthy snacks from Korea renewallife patissier cheese . Cheese merupakan sumber kalsium yang baik untuk anak anak terutama usia seperti Maryam.

bentuknya seperti snack biasa buatkan anak anak suka. Rasanya juga sedap. tidak terlalu masin dan ianya healthy.

Makanan natural sedap dan lebih berkhasiat. Tak perlu susah
hati nak drive jauh, bayar tol, parking mahal. mari beli di Green Wellness dan
setiap pembelian RM30 penghantaran PERCUMA di semenanjung Malaysia


Macammana nak beli di Green Wellness dan dapat SPECIAL
DISCOUNT?

1. Masuk website http://www.greenwellness.my/   dan register

2. Shopping product pilihan anda
3.  Nak discount 20%
tak?
sebelum korang checkout, masukkan code discount svainul di voucher box tu ye

CODE DISCOUNT ini

1. 20% off for 1st 20 buyers for 1st-time purchase only.

2. Thereafter 10% off but limited to next 80 buyers for 1st-time purchase only.

Kini membeli product organik lebih mudah dan
menjimatkan.  Jom bertukar ke product
natural, non toxic untuk lebih sihat.
kenapa perlu membeli
di Green Wellness




dan Green Welness Menjanjikan

maklumat lanjut boleh ke  

3 Replies to “Jom Beli Product Natural bebas Toxin Di Green Wellness”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge