Kad sudah dipos

Start isnin lepas & semalam, saya dah pos hampir semua kad2 kpd kwn-kwn sume.Hopefully kad-kad tu selamat sampai kpd tuan empunya diri. tadi baru je dpt call dr kontraktor klang yg dia dh dpt kad saya.terkejut katanya.tak sangka saya dh nak kawen. saya ckp la nk bg suprise..hehehe

smlm time lunch, sempat la buat gathering( utk bg kad sbnrnyer) dgn kwn2 masa kt UTM dl dgn kwn masa MTTP dl.tak sangka sume sanggup spend time utk jumpa saya & en ninja.terharu betul.yelah bila dh keje ni masing-masing bz.kiranya dah lama la kitaorg tak jumpa wlpun tempat keje sama department je lain2. En Idzaney dr cyber sanggup spend skt masa utk jumpa kitaorg.untuk pengetahuan sume, en idzaney ni antara org penting dlm catatan pertemuan saya & en ninja.
kepada CK,Onn, Nazrul, aren , azli , redza & idzaney thanks for spend ur timefor me & en ninja yesterday.I’m very happy to see ualls sume. Harap kamu semua dapat la hadir memeriahkan majlis saya & en ninja nanti.
* sangat hepi + berdebar & berdebar lagi…..

2 Replies to “Kad sudah dipos”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge