Kejadian Itu

sungguhlah tak sangka yang saya pregnant. mmg takda apa-apa tanda sebelum ni.mungkin org lain ada yang demam seminggu dua tak ok jgk, kena chicken pox la, macam-macam lagi la..Alhamdulillah saya tidak mengalami apa-apa yang pelik setakat ini la.

26 Feb 2010


Period still tak dtg lagi. tp saya tak kisah sgt sbb period mmg tak tetap.memandangkan esok besday yg ke 26 & yg pertama selepas bergelar isteri so saja la gedik nk buat pregnancy test sendiri.Bangun je tido, minum air segelas & terus p toilet. dalam beberapa minit 2 line itu muncul..” betul ke ni??? “..saya sorok benda tu & p solat subuh dl.lps solat p tgk balik dan 2 line tu mmg ada.saya pun terus la p kejut kan hubby utk solat subuh.bagitau dia p solat dl & ada benda nk bagtau. Selesai je dia solat subuh, saya tnjk kan pregnancy test tu.” Apa ni???” tu la perkataan 1st yg kuar dr mulut dia. Saya pun kena la explain skt.” syg, 2 line maksudnye pregnant la”…
My hubby still mcm tak percaya..kitaorg decide p jumpa doc utk double check.mana la tau pregnancy test kit tu rosak ke..




27 Feb 2010


My besday….pagi tu lps subuh , abg ipar call nk bgtau yg kakak saya sudah selamat melahirkan anak ke2 mereka.Alhamdulillah. Anak sedara akan celebrate besday bersama2..
Ada wedding hari ni tp sblm p kenduri  klinik dl. Alhamdulillah, doctor telah sahkan yang saya pregnant 6 1/2 minggu. Wonderful gift kan……

Dear my baby…


Terima kasih sebab hadir tepat pada masanya. Kamu adalah hadiah paling istimewa buat mama & abah..Jangan nakal ye sayang.

8 Replies to “Kejadian Itu”

  1. tahniah..mmg hadiah bday teristimewa lah seumur hidup..
    semoaga kamu tak kan mengalami proses alahan yang melampau, smoga dipermudahkan dr awal ni..jaga diri elok2 ye fasa2 awal ni…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge