Kesian mak selalu mengadu sakit lutut

Masalah biasa yang selalu kita dengar terutama orang tua. Bukan orang tua yang boleh sakit lutut malah orang muda pun tak terlepas. Selalu sakit lutut, sendi ni disebabkan faktor umur atau berat badan berlebihan. Ada juga sebab pernah cedera kemalangan, terjatuh dan lain-lain.

Shaklee ada mengeluarkan product vitamin khas untuk sendi. Nama vitamin tu Advanced Joint Health Joint atau nama glemer AJHT. Kalau nak tahu AJHT ni mengandungi ekstrak unique Boswellia aktif dengan paten tertunda, ekstrak Jagung dan nutrien penting lain termasuk Zink, Tembaga, Mangan dan Vitamin C untuk membantu meningkatkan keselesaan sendi dan pergerakan. Dengan menggunakan tumbuhan dan bahan-bahan berasaskan mineral, Shaklee Advanced Joint Health Tablet ialah formula sayur-sayuran 100%.

Jom tengok testimonial mereka yang sangat happy dengan AJHT.

Ruzianah Abdul Hamid saya berumur 31 tahun… dah amik AJHT, omega,ostematrik nie masuk bulan yang ke8…saya ada rhumetisme(athraitis)… dulu semua pergerakkan amat menyakitkan… tapi sekarang sudah makin berkurangan... saya masih mengamalkannya kerana saya belum boleh sembahyang seperti biasa lagi…tapi insyaallah Allah akan bagi peluang pada saya….erm nak ingatkan… kepada yang nak makan AJHT kena tahan healing crisisnya… teruskan pengambilan jangan putus asa… insyaallah akan nampak sinarnya…

Siti Norasikin Muhyaddin Saya mkn ajht + oste sbb ligamen lutut prob...disebabkan agk teruk, amkk masa nk pulih…lepas 3 bln br kueang sgt2 sakit bila bend. Selama tu solat duduk. Nk rukuk pun xlepas apatah lg duduk ant 2 sujud.now dh boleh berdiri lurus, tp sgt berhati2 rukuk, cuma ddk ant 2 sujud blm betul2, masih senget….
August 1 at 11:29am via mobile · Like · 3


Sal Tomato Saya juga mengambil AJHT + Ostematrix + Omega Guard….alhamdulillah syukurrr…..solat duduk antara dua sujud dah ok…..sebelum ni duduk antara dua sujud nak cepat bangun jek sbb tak tahan sakit. Saya sangat2 galakkan pengambilan set sendi Shaklee

Promosi Bulan ni HARGA MURAH GILERRRR dari biasa. Rugi wehhh tak grab sekarang.Bulan depan nanti harga MAHAL balik. Baru hari tu borong 7 botol.Tak sampai sehari abis licin beb. Alhamdulillah ramai membeli nak bagi mak ayah. Kesihatan mak ayah lebih dari segalanya kan.. 

Harga asal AJHT ni RM124 untuk 60bj .. harga bulan ni sahaja kurang dari RM100. giler murah kan… FREE POSTAGE lagi pulak tu. Pehhhh memang TERBAIK
Yang nak order tu jangan segan silu contact 
Ainul Mustafa
013-361271
ainulfadzilah@gmail.com
COD area Shah Alam, Subang, PJ, TM, Bangsar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge