Kulit Cantik dengan Vitamin B

Nak kulit cantik mulus, glowing tak? Ramai yang tak tahu yang vitamin B power. Murah dan power tau. Vitamin B bukan untuk bagi tenga sahaja tapi bagus untuk kulit kita

Jika anda mengalami isu-isu kulit kronik, atau walaupun anda hanya sakit berurusan dengan kulit yang kusam dan tidak sihat, menyebabkan yang berkenaan kekurangan Vitamin B. 

Vitamin B12 membantu mengawal pengeluaran pigmen kulit anda dan lokasi, mencegah hyperpigmentation – yang gelap kulit di bahagian-bahagian tertentu badan anda. 

Vitamin B5  boleh membantu mengurangkan jerawat dengan membantu badan untuk minyak pecahan dalam bentuk trigliserida dan kolesterol. Vitamin B5 juga boleh membantu untuk trigliserida dan kolesterol yang lebih rendah, yang secara tidak langsung boleh menggalakkan kulit yang sihat. Vitamin B5 juga membantu menggalakkan penyembuhan pantas luka kulit dan adalah yang paling berkesan apabila digabungkan dengan Vitamin C.

Antara FUNGSI VITAMIN B adalah :-

  • Anti penuaan
  • sebagai pelembap
  • mengubati jerawat
  • mencegah pigmentasi
kami pengguna vitamin B shaaklee
Saya dalam pantang time ni. Ramai cakap muka tak macam orang dalam pantang. ainul pun tak tahu muka orang dalam pantang macammana gayanya. 

Anak Shaklee saya Jasmila. Tengah sarat pregnant pun muka glowing je.
Vitamin B shaklee hanya RM53 untuk 120bj

 MURAH, BERKUALITI
Macammana nak beli?
Hubungi saya sekarang

SMS/whatapps : 013-3612717

email : ainulfadzilah@gmail.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge