Malam Pratonton Filem Seram HOSPITAL

Terima kasih Metrowealth, MIG kerana menjemput saya & keluarga ke malam pratonton filem seram mereka yang ke 118 iaitu Filem HOSPITAL

Barisan pelakon filem Hospital, David Teo & pengarah Filem (seluar kuning)

Filem ni mengisahkan Amira seorang budak kampung yang datang ke bandar untuk bekerja di sebuah Hospital. Macam macam kejadian pelik, misteri yang berlaku bila dia bekerja kat Hospital tu. Betul ke tu Hospital? kenapa kejadian pelik tu terjadi? jeng jeng jenggg

Korang mesti kena tengok baru la bestkan.. kalau cite nanti dah tau jalan cite pulak

Overall cite ni best, menakutkan untuk saya yang memang penakut…hahahhaaa.. Element suspen yang mendebarkan dan ending pun sesuatu yang kita tak sangka sangka.. ishhh

Tahniah buat Pengarah dan para pelakon yang semuanya berbakat. Yang kita sangka jahat rupanya… ishh tengok je la..

nah kasi teaser sikit.. kasi korang meremang bulu roma
om layan movie seram di pawagam 13 April ni
Harap Ainul yang tak seram sejuk nak beranak kat hospital nanti… huhuhuuu

4 Replies to “Malam Pratonton Filem Seram HOSPITAL”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge