Mari la Jaga HATI .. Penapis UTAMA Badan kita

Saya dah makan semua vitamin Shaklee dan guna semua product Shaklee dalam set get clean, nutriwhite & enfuselle.

hanya 1 product ini saya LAST sekali cuma. dan cukup takut nak cuba sebab orang cakap HEALING CRISIS nya teruk !!!!

Sampai la 1 masa saya ke kelas nutrisi belajar dengan Nutritionist Shaklee.

PENTINGYA MENJAGA KESIHATAN HATI !!!!

Hati penapis segala bagai .. cuma bayangkan kita water filter yang tapis kekotoran tu. korang servis setahun berapa kali? kalau tak servis 20 tahun agak agak water filter tu jadi apa?

jadi bayangkan hati kita tak servis 20-30 tahun…

ketaq kaki dengar masa kelas tu… tekad nak ambil la jugak.

Apa yang terjadi bila ambil DTX ini boleh kali pertama???

HEALING CRISIS teruk sangat ke?

1. Jerawat naik banyak !!!

dah lama tak naik jerawat. sekali naik banyak dan besar dan sakit pulak tu… stress mak uolss.

stop makan DTX ke? oh tidak sebab kena faham kenapa jerawat naik..

Sebenarnya…. Kehadiran jerawat adalah satu tanda dari krisis pemulihan atau healing crisis… Apabila mengambil suplemen, badan kita mula mengeluarkan toksin dan racun-racun senyap yang dah sekian lama berada dalam tubuh kita.


2. Period banyak giler

masalah period tak tetap sejak azali lagi. lepas makan DTX ni memang kaw kaw la keluarnya. Bagus la baru la cuci betul betul.

lama tak healing crisis ni?

period ni kejap je. period bulan seterusnya dah macam biasa.

jerawat agak lama… tp sekali je naik. lepas tu takde yang naik. jerawat yang lama makin lama makin surut. sekarang dah takde..

masa healing crisis minum air banyak banyak. sabar !!

Healing Crisis ni penting untuk cuci badan korang. moral of the stroy SABAR & TERUSKAN MAKAN.

korang akan menikmati hasilnya selepas tu..

serius weii rasa best giler lepas makan DTX. salah 1 nya berat senang turun. berat susah nak turun sebab toksin banyak.huhuhu

Apa itu DTX Complex
=================

Shaklee DTX Complex mengandungi bahan-bahan terbaik untuk menjaga kesihatan hati.

1 : Ekstrak Biji Benih Pokok Susu Tisel

* Melindungi hati daripada toksin,termasuklah dadah,racun dan bahan kimia.
* Merawat masalah hati seperti hepatitis dan sirosis
* Membantu masalah kulit seperti psoriasis dan ekzema
* Membantu mencegah dan merawat masalah batu karang

2 : Dandelion
* Membantu fungsi hati dan sangat berguna ketika berlaku kebengkakan hati (hepatitis)
* Membantu penghadaman dengan merangsang pengaliran hempedu
* Bertindak sebagai julap lembut untuk masalah sembelit
* Melawan tumor dan kanser
* Merendahkan paras gula dalam darah

3 : Cendawan Reishi
* Membina imun dan membantu dalam mencegah atau merawat kanser
* Mengurangkan masalah bronkitis,sinusitis
* Membantu enceah penyakit jantung
* Merawat sindom keletihan

4 : Articok
* Membina semula sel-sel hati
* MErangsang pengaliran hempedu

5 : Kunyit
* Merupakan bahan anti oksida
* Mempunyai kesan anti viral terhadap HIV

6 : Schizandra
* Berkait dalam merangsang sintesis protien,meningkatkan jumlah enzim di dalam hati untuk detox
* Memperlahankan pembentukkan toksin

Harga 1 botol RM164.30 ada 90 biji…

MURAH sangat tu kalau di bandingkan kalau Hati korang sakit. bukan sakit hati kat orang itu ini ye..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge