Mencari mini sofa untuk Arressa

Assalamualaikum & salam sejahtera
Edisi mencari sofa kecil untuk si comel Arreessa Zulaikha 
Kids' Sofa Chair - Pink
Source from HERE
Comel giler kan… huhuhu mana nak cari yang macam ni ?
Source from HERE
Yang ini pun sweet 
Ada sesiapa tahu kat mana nak cari sofa kids macam ni? 
Dah cari kat Ikea tapi kerusi biasa bukan sofa.
Mesti comel kalau Arreessa yang duduk.hehehee
Kalau ada yang tahu mana nak cari bagi tahu ye
Thank you 

2 Replies to “Mencari mini sofa untuk Arressa”

  1. ilya belikan kerusi tangan yang size kecik je utk dhini..awal2 memang excited nak dok..da lame2 ni da tak heran die..memang kiut bebudak dok sofa sendrik…g le round2 kedai perabot..mesti ade nye 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge