Moving to our new home

Hari ini dalam sejarah…

Alhamdulillah selepas 9 bulan kawen, akhirnya kami akan berpindah ke rumah baru.yeah!!!! sungguh la excited sampai tak lena tido.hari ni akan ambik kunci & boleh masuk bila-bila masa je.Masalahnya sekarang apa-apa pun tak packing lagi.konon kata excited.hihihi.mungkin disebabkan alahan yang tak menentu skrg ni, saya mmg sangat la pemalas.kain baju hubby yang basuh, sidai & lipat.( thank u sayang).. sejuk bila tgk hubby bertungkus lumus kemas bilik walaupun dia penat nak layan kerenah wife + keje opis + PHD + nk praktis utk perform mlm ni.rasa mcm nk nangis( hihihi gediknyer aku ni )..

Dalam kepala otak skrg dok pk nk beli sofa mcm mana, katil macam mana. tak sabar la..bila la BONUS nk masuk ni.dah plan macam2 nak beli ni.

oklah nak sambung kemas barang ..hihihihii

6 Replies to “Moving to our new home”

  1. sonoknye dia nak pindah rumah baru ye..
    sure berkobar2 kan?
    anyway,hope tak terlambat wish congratz for the pregnancy..
    hargailah detik2 ni..
    sbb sgt bermakna for a 1st time mother =)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge