Mum & Baby’s Day Out di TV3

Last sunday, bawa arreessa p karnival mum & baby’s day out kat TV3. time tu punya la panas.fuhh!! tapi tak banyak aktiviti yang best pun.Booth pun tak banyak. Ada booth DNA ( Dynas Nursing Attire)..Dynas pun ada. She so gorgeous tau. kurus je.Ainul ada bgtau yang ainul pun full breastfeeding. Dia sangat suke.

Adik ipar dgn Dynas..Boleh tak ainul lupa nak bergambar dengan dia.hehehhee

Kejap je p sana.Panas!!!

Di TV3
nak jugak posing kat poster nur kasih. kat belakang ainul tu konti Hot FM
Lepas tu ke The Curve pulak.FYI, butik Dynas ada di The Curve. Lagi banyak pilihan la.sangat canteekkk tapi time tu ainul tak beli.Insyaallah lepas ni nak beli la.Tetiba Dynas datang ke butik dia.Penat katanya nak stay kt booth TV3 tu.She still recognize me..hehehe
Perut lapar la pulak kan..tak tau nak makan apa sebenarnya. terjah je la paparich.
Arreessa dah pandai posing mcm babah
Arreessa pun nak mamam la….
Seronokkan dapat spend masa dengan keluarga kan….

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge