Nak kulit cantik tak??

ini saya sebelum ambil shaklee. Muka hitam, kulit kusam, tak sekata.. memang buruk la.paling teruk muka kering & menggelupas. Kering tu memang teruk.Dah minum air banyak, pakai moisturizer cap ABC semua la tapi sama je.huhuhuu
Saya selepas pengambilan vitamin kulit shaklee

Alhamdulillah….
saya bukan la kategori perempuan cantik.Tapi alhamdulillah bersyukur at least jerawat, jeragat sebelum ini hilang.Muka yang dulu kering pun dah semakin lembap.saya tak suka make up tebal-tebal.semua gambar ni muka saya hanya sedikit bedak asas ( foundation ) & lipstick.
Apa yang saya amalkan hanya 
VIT E, ESP, VIT C & B COMPLEX
+


Jomm dapatkan set kulit ini dengan harga istimewa untuk pembaca blog saya
Terima kasih

3 Replies to “Nak kulit cantik tak??”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge