National Conference Shaklee Star Award 2011/2012

Alhamdulillah 8 Jun 2013 merupakan hari paling bersejarah buat semua usahawan Shaklee termasuk saya. Hasil usaha sepanjang tahun 2012 akan dirai dan dihargai. Bukan di Malis biasa-biasa tetapi di majlis berprestij dan semua usahawan seluruh Malaysia hadir meraikan kejayaan bersama.

Majlis Star Award ini telah diadakan di Sunway Resort & Spa. Pendaftaran bermula jam 8pagi dan majlis bermula pada jam 11pagi. Ramai la sangat. Seronok sebab ramai kawan-kawan seangkatan, anak-anak Shaklee saya yang hadir. Terima kasih Ana, Jiha & Fadila kerana sudi datang dari jauh. Tak sempat nak bergambo 

Beratur untuk mengambil goodies bag yang best. Banyak betul Shaklee bagi termasuk Shaker comel. 

Sempat berjumpa dengan mmmy Hadhatina. Insan yang membawa Ainul ke Shaklee. Terima kasih Mommy.

Masa yang dinantikan.. Tahun ni dapat 2 je award. Ada award yang boleh tak perasaan sepatutnya december sudah boleh claim. Kitaorang asyik berangan je bulan April baru perasan. Hehehe tak sempat. Next year PASTI 1 award dalam tangan 🙂

Anugerah lebih berkma bila naik pentas bersama husband dan anak. Walaupun Arreessa tertido pulak time tu tapi dia excited dari pagi. Tahu hari tu mama dapat hadiah. 

Thank you to my husband.. Terima kasih kerana memberi restu, berada di sisi saya saat jatuh dan bangun. Teman setia mendengar luahan hati isteri dia tatkala sedih dan gembira. Lepas ni saya berjanji akan berusaha lebih kuat untuk kita bersama. Next year boleh p travel 1 dunia 🙂

Inilah upline saya.. tapi dalam Shaklee kami tak bahasakan upline downline ni. tak best. Kami adalah 1 family. Dia ibu saya dalam business. Next year gambar saya pulak kt situ. PASTI !!

Rezeki saya di 2012.. Alhamdulillah. Walaupun sibuk dengan kerja. Balik malam, selalu outstation sana sini tetapi masih mampu untuk manage my business. Sebab 100% buat online je. Guna FB dan blog. Orang opis pun tak tahu. Ada beberapa kawan opis tahu pun sebab dari FB jugak. Di opis tak pernah cakap pun pasal biz ni. sebab Shaklee bukan jenis sibuk nak cari orang. Orang cari kita untuk buat biz. baru la kerlasss.. Kami di Shaklee tak menjaminkan boleh dapat RM5000 dalam masa yang singkat. Ada sesetengah biz yang menjanjikan income banyak dalam masa sebulan. Mesti kena labur besar jugakkan.. Tetapi tak mustahil kalau kita rajin di Shaklee. Modal RM65. selepas itu adalah USAHA kita. rajin dapat la banyak. Banyak ALASAN, maka dapat la apa yang sepatutnya.

ALLAHHUAKBAR!!! Alhamdulillah …………… 

3 Replies to “National Conference Shaklee Star Award 2011/2012”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge