Pampers FREE Di Guardian. Macammana nak dapat?

Setiap bulan pampers antara perbelanjaan wajib untuk Maryam. Rezeki anak jarak jauh jadi takde la banyak sangat belanja pampers setiap bulan. Boleh bayangkan kalau 2-3 orang anak kena beli pampers sebulan. belanja pampers sahaja mau RM500 kot. belum masuk susu. Maryam susu free jugak. Susu FM tak pernah beli. Beli susu fresh milk je sekarang.

Hari tu Ainul ajak husband anak anak ke Guardian sebab nak beli pampers. motip sangat beli pampers di Guardian? Jarang dengar kan.. tapi sebab nak free punya pasal pergi la jugak. Bukan pampers je macam macam la beli kat Guardian.. semuanya FREE

Ini semuanya FREEE !!!! pampers di Guardian untuk jenis pants ada yang saiz kecil ni je. kalau pampers biasa ada pack besar. Brand yang ada mamypoko dan huggies. Maryam selalu guna Drypers. Takpa la sekali sekali tukar selera

Macammana nak dapat semua ini FREE?  Meh sini nak bagitau.

sebenarnya Ainul dapat hadiah voucher Guardian RM100 sebab menang contest Berjaya Bersama Challenge 

Saje saje je hantar kisah Ainul dan Maryam panjat Broga bersama sama. tak sangka boleh menang.

Yang best contest ni korang tak payah nak pening kena cari likers banyak banyak . Tak perlu nak lobi sana sini.

Hantar je …

Ada rezeki insyaALLAH boleh menang voucher RM100. 

Jadi nak dapat voucer RM100 dan korang boleh guna beli pampers free dekat Guardian atau beli je la apa apa , meh la join contest ni

website >>> https://www.berjayabersama.com/

*ni jeke beli dengan voucher RM100? ada banyak lagi tapi malu nak tunjuk. hal hal wanita. tak penting kot nak tahu. ye dokk

2 Replies to “Pampers FREE Di Guardian. Macammana nak dapat?”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge