Pengalaman COD pada customer

Bergelar peniaga , cod atau cash on delivery ni benda biasa la kan.  cabaran dugaan cod ni macam macam tau. Sesat tu benda biasa walaupun ada waze atau google maps. lagi stress time nak cod tu la handphone, power bank kingkong. Korang cakap je celah mana kami belum pernah cod. shah alam ni biasa sangat la. ampang, petaling jaya semua dah kami jelajahi. wah ayat tak hinggat

 
ni cod dalam masa 1 hari. siang ke Karangkraf dan malam tu ke Ampang. Maryam teman setia mama.  yang siang tu dia tak tido pun saja manja lengtuk kt mama. Yang malam tu memang dah zzz.

Saya bermula business online guna blog je. nak guna FB malu sebab ada kawan kawan opis, bos kat fb ni.hihihi ..

saya ni punya la pemalu jadi kalau p cod saya hanya hantar lepas tu balik.

Beruntung nya saya sebab husband saya yang comel ni peramah . semua orang dia tegur. orang dalam lif pun dia selamba je tegur.

Jadi setiap kali p COD dia la paling sukerr sekali . entah apa la yang dia dok borak sampai akak tu beli vivix la, daftar ahli la. beli bukan sikit sikit…

business ni kena buat sama sama. setiap kita ada skill . macam dia suka borak, peramah. tulis blog pun dia hebat jugak..

saya suka business saya. malam pun insyaALLAH kami bersedia berkhidmat.

Nak beli shaklee jangan lupa contact Ainul 013-3612717 ye

pengedar shaklee area Shah Alam, Petaling Jaya, Subang Jaya, Menara TM, UM.

www.ainulmustafa.com
http://dietdietsihat.blogspot.my/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge