Pipi Anak Merah, Bernanah Hilang Kerana Cream ini

Dulu eczema di pipi Maryam teruk sangat. Ada masa kering, pernah bernanah dan luka. Kesian dia. selalu garu garu. Merah dia sampai nampak macam pakai blusher. Keman-mana mesti kena tegur dengan orang. Sedih sangat bila anak kita jadi macam tu. Rasa bersalah sebab kita anak jadi mcmtu.

Nak pakai cream biasa tapi ada bahan kimia lagi teruk pipi dia. Lagi 1 takut kena tangan dia & dia masuk dalam mulut. Ada juga cream yang tidak sesuai untuk dia. Macam VCO tak sesuai sebab kulit jadi makin kering dan gatal. 

ini dikira tahap ok lagi. Ada 1 tahap merah sangat. Maryam dah la kulit putih.

Tekad guna Herbal Blend cream. Yakin sebab bahan dia rosemary, jagung.. tak takut kalau terkena tangan dan Maryam masukkan dalam mulut.

Memang ambil masa lama. Kena sabar la kan.. Ramai parents tak sabar. sapu hari ni esok hilang. Herbal Blend ni bahan natural jadi nak healing naturally memang mengambil masa. Itu beza dengan ubat yang ada bahan kimia. Cepat hilang tapi merosakkan kulit.

Berbulan bulan jugak Ainul konsistent sapu pada Maryam dan hasilnya Alhamdulillah ramai yang tegur pipi Maryam dah comel, tiada lagi merah merah.

Puas hati.. 1 tiub Herbal blend ni RM 29 je tapi hasilnya macam cream beribu ringgit.

Cream WAJIB ada dalam handbag saya.

Apa bahan tumbuhan yang ada dalam herbal blend

Kegunaan lain Herbal Blend ini
Harga Herbal Blend ini hanya RM29 sahaja. 
Jika anda berminat untuk mendapatkan Cream Herbal Blend yang SUPER HOT ini boleh hubungi SMS/whatsapp saya ke 013-3612717 atau email ke ainulfadzilah@gmail.com
InsyaALLAH saya akan bantu anda yang mempunyai anak bermasalah seperti Maryam

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge