Projek Tanam Pokok Cili Dengan Anak Anak

Assalamualaikum & Salam Sejahtera
Salam Hari Jumaat. Pejam celik dah habis 1 minggu. kejap je masa berlalu pergi tanpa kita sedar, jadi isikan la masa sebaik mungkin
Sekarang ni Ainul & anak anak sibuk dengan projek pokok cili. Setiap petang bawa anak anak ke rumah atok mereka siram pokok cili.
ini keje atok diaorang. siap letak nama pokok siapa lagi. Nama Arreessa, Maryam dengan sepupu mereka. Kita tengok siapa punya berbuah dulu.

cik yam yang baru dapat kaki sibuk nak menolong.. 

Siram pokok cili. Semanngat siram macam nak mandikan pokok tu je. Harap pokok cili tak mati kekenyangan…kenyang air.
tak sabar nak tengok pokok cili anak anak ni berbuah.. lepas ni mama boleh petik cili buat sambal belacan

2 Replies to “Projek Tanam Pokok Cili Dengan Anak Anak”

  1. Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
    Jika ya, silahkan kunjungi website ini http://www.kumpulbagi.com untuk info selengkapnya.

    Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis πŸ™‚

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge