Ruam susu maryam berkurang

Maryam terkena ruam susu. Agak teruk juga. Patut lepas menyusu kita bersihkan atau lap pipi dia tapi bila menyusu malam mama dia selalu lupa. Yelah menyusu sambil mata pun pejam.huhu
Ainul guna cream dari shaklee iaitu herbal blend. 
Herbal blend ni dari rosemary, corn.. jadi sangat lembut untuk kulit bayi
Ainul sapu di pipi setiap kali lepas mandi.kadang kadang masa Maryam tidur ainul sapu lagi. 
Herbal blend ni dari bahan semulajadi jadi tak risau kalau anak kecil terpegang dan termasuk mulut.
Sesetengah ubat krim doctor bagi tu beracun dan takut terkena jari baby dan mereka masukkan dalam mulut

Berkurang sikit ruam pipi dia..
Herbal blend ni mesti ada dalam handbag Ainul. 
Luka kecik, gatal gatal pun bagus 
Harga herbal blend hanya RM27 je.. murah giler kannnn
Boleh guna seisi keluarga
Jika anda mahu dapatkan cream ajaib ni 
SMS/whatsapp ke 0133612717

COD area Shah Alam, Klang, Uitm Shah Alam, Universiti Malaya, Menara TM

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge