Selamat datang 2012

Alhamdulillah..selamat datang 2012.

Tahun 2011 pergi meninggalkan 1000 kenangan.Walaupun azam tahun lepas bukan la 100% tercapai tapi bersyukur sebab ada impian yang tak target tahun lepas tercapai.

Azam tahun 2012 tiada yang istimewa cuma niat untuk jadi yang lebih baik..ibu, isteri yang terbaik..Anak, menantu yang terbaik..

InsyaALLAH 2012 , ainul akan berhijrah..bukan berpindah rumah tapi insyaALLAH bertukar kerja.doakan ye.Berhijrah lebih baik kan 🙂

Business sekarang pun makin berjalan lancar.maybe tak sehangat orang lain tapi syukur dah nampak ianya bercambah.InsyaALLAH akan kembangkan lagi ..

Tahun ni juga plan nak deco rumah bagi cantik sikit.segan dengan orang tengok rumah ainul ini.huhuuhuhuu..takpa la kan slow-slow.

Azam anda apa pulak?? semoga kita lebih berjaya,bahagia di 2012 ini ye..

maap banyak entry yang hutang.huhuhuu..yang ni dikira azam tahun baru tak? kena lebih rajin update blog 🙁










Yeahhhhh!!!!!



















One Reply to “Selamat datang 2012”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge