Set Super Slim

Assalamualaikum & salam sejahtera
Kembali berkumandang ๐Ÿ™‚
Alhamdulillah ramai sangat yang SMS, email tanya pasal PB. PB = Premium Beautiful. Tak menang tangan dibuatnya. Nasib baik Husband membantu untuk order lactolite.Lactolite lagi la hot.
Business berkembang ke cabang lain. makanan atau vitamin untuk kesihatan sekeluarga iaitu Shaklee..
Saya suka akan busniess ini sebab super duper senang.Dok main FB, Blog zasss dapat customer.guna email je barang boleh hantar ke customer terus.
Oh ya, berbalik kepada permintaan PB. Ramai yang bertanya tetapi bila tahu je harga ..mak aii semua terfikir-fikir mahu atau tidak laburkan RM2k. Ainul faham dan faham kalau anda terfikir-fikir mahu beli atau tidak. Bagi yang mampu, pelaburan anda untuk jangka panjang. Tetapi bagi yang kurang mampu jangan la sedih.Tidak memiliki PB bukan bermakna anda tidak boleh kalau nak kurus kan. tidak perlukan apa-apa produk pun boleh.cuma perlu la kuatkan keazaman.
Bagi yang sudah mencuba pelbagai cara tetapi masih belum berjaya..moh lerr try set super slim dari shaklee. Set ini hanya terdapat di blog, page saya sahaja.harap maklum ye
Alhamdulillah sudah 3-4 bulan saya makan shaklee. Berat makin menurun walaupun tidak la secara drastik.Tetapi boleh rasa perbezaannya. Ramai yang tegur” eh ainul dah kurus sikit” haahhaa kembang kempis ย cheq ๐Ÿ™‚
Shaklee ni pun 100% semula jadi. Bukan untuk kurus sahaja tetapi yang penting untuk kesihatan dalaman juga. Kulit makin bersih, licin.badan pun cergas, segar.production susu pun makin baik.Padahal saya sudah tidak pump untuk arreessa. Balik rumah baru df dia. Tetapi boleh lagi rasa breast bengkak. Semuanya selepas makan shaklee.
Untuk set super slim ini ada
Alfafa
Lecithin
Herba Lax
Pengambilan yang konsistent. minum air 3L sehari, 1-2 potong buah sehari InsyaALLAH anda kan memiliki berat yang diidamkan..
Testimonial boleh refer sini ye ๐Ÿ™‚
Sesiapa yang berminat boleh hubungi saya ye
TQ

One Reply to “Set Super Slim”

  1. ainullll…kalo nak test lechitin (tul ke eja ni? haha) bleh x? kite minat dr tanya aritu lg tp sebab busy (read: blom gaji) tertangguh2 plak. pastu kan ainul plak mcm ade jual mcm2 produk so kite da ala2 kompius da ni yg mana satu plg berkesan utk kuruskan badan hehehe. ape2 bleh PM kat FB kite k ๐Ÿ™‚

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge