Siapa Nak Duit Raya RM200

Bulan May hari tu kecoh pasal GST. Belum habis kisah GST , harga minyak dan tol pulak naik. Stress kan. Nak Raya pun dah hilang mood. Kecoh pulak pasal gaji Gomen yang nanti 50 hari takde gaji. 30 hari pun dah sesak napas.. ni mau dekat 2bulan.

Raya ni confem nak balik kampung kan. Beraya dengan mak ayah. Dah balik kena minyak, tol lagi. lepas tu nak juga hulur mak ayah duit sikit. Belum cite bab bagi duit raya pada anak anak lagi.

Jadi nak bantu kawan kawan di luar sana tambah pendapatan. Korang nak tak duit raya RM200++ yang akan dapat selepas Raya nanti. Jadi boleh ada back up selepas balik beraya di kampung.

Jika anda berminat nak dapat duit Raya RM200++ atau boleh LEBIH BANYAK lagi.

SMS/whatsapp Ainul di 013-3612717 atau email ainulfadzilah@gmail.com

Semoga dapat membantu meringankan beban anda semua..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge