SWeeT Memories..

57days more, i’m getting married. sedihnyer nk tinggalkan zaman bujang.bila tgk balik gmbr dgn kwn2 dlu bestnyer saat-saat tu.harap lepas kahwin pun still blh hang out dgn kwn2.dah minta permission dgn en ninja dah..

aku dgn my housemates dh kenal hampir 6 thn.lama tue.mana taknyer dulu kami semua cousemate, ada yg penah jd roomate aku, bedmate pun ada, my twin pun ada.dari UTM,FKE,KP ,TM & PD blok 57.mcmmana kahwin nanti dok dgn en ninja je.mesti rindu dok reramai.really miszz that moments..
1.nierah
my twin sbb lahir pada hari yg sama cuma tempat je lain.penah jd bedmate aku..haha ingat tak insyirah kita.kelakar betul la time tu.naik kancil smpi 6org.nk idup la katakan.lgpun ms tu tgh praktikal.mana ada duit lagi.tp dh keje pun selalu tumpang JKV ****.Thynks, nanti takleh tmpg dh kalo lambat p keje.huahuahuahua..
2.ura
dulu asyik 1 seksyen je dgn ko.yelah nama huruf “A”. partner group utk ethics engineering(betul ke subjek nie,xingt). ‘ may i use the microphone?’ do u remember that??hehehehe
rindu la nasi grg & sambal ikan bilis ko….huhuhuhuhuhu
3.nani
org klate,kecik molek orgnyer..pandai buat kerabu mangga.best giler!!! nani nanti buat lagi ye.pastu pos kt shah alam tak pun ko singgah la jap lvl16. tetiba ingat hutang tony romans blm bayo 🙂
4.aied
bahan rujukan utk bab politik, ekonomi,bab kete @ apa saje..hebat dlm memasak sambal sardin.yummy!!! sedap sehingga menjilat pinggan.percaya lah
5.eila
Ratu gosip seantero dunia.hohohoho.hari2 mesti ada je update terbaru hal2 perkembangan ,hal ehwal semasa hiburan ni.
p/s: I love u all..nk p enjoy jgn lupa tau


2 Replies to “SWeeT Memories..”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge