Entry untuk mereka yang tak suka minum susu

Siapa kat sini tak suka minum susu?? Angkat tangan!!!  Ainul nak kata suka sangat tidak la juga.tak suka pun tak juga.ikut mood nak minum ke tak.
Masa pregnant kan Arreessa awal awal semangat beli susu khas untuk ibu mengandung.brand apa entah.lupa plk tp bukan anmum. Rasa chocolate lagi.awal awal semangat la lama lama penyakit M datang terus expired macam tu je la susu tu.sampai berkulat.heheheeee
Cramp kaki masa pregnant selalu sangat.serius sakit giler.rasa nak nanges.huhu..husband la terpaksa bangun sapu kaki.tu pun terasa sakit kadang kadang sampai pagi.
Sebab tu kalsium penting utk kita terutama ibu hamil.sehari perlu 1000mg tau.ada yang cakap makan ikan bilis banyak kalsium.agak2 nak cukup 1000mg nak kena berapa kilo ikan bilis? Kalau hari hari muka pun dah macam ikan bilis.tak sanggup la
Pregnant kali ke 2.. ainul start makan ostematrix.ostematrix ni kalsium la.dalam bentuk pil.pemalas punya orang.takyah bancuh bancuh..telan aje.4bj bersamaan 1000mg.cukup keperluan ibu hamil.
Alhamdulillah setakat ni belum kena lagi cramp kaki waktu tido.malah tido pun lena.tambahan best makan ostematrix ni esok pagi mesti lawas dalam proses pembuagan..fuhhh best giler.All in 1
Sapa pemalas macam saya meh la try ostematrix ni.harga rm61 utk 120bj.murah giler kot.
Macammana nak dapat ostematrix ni
 
Boleh SMS/Whatsapp ke 013-3612717
 
COD ke area Shah Alam, PJ, Subang, Klang

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge