Team Building Di Excel Training Lenggeng Negeri Sembilan

Siapa cakap bekerja dari rumah ni takde team building. Bukan sebarang business tau. hihii. Siapa yang cemerlang tahun lepas terpilih untuk join team building ni. Free fully sponsor oleh upline Shaklee kami.  Team building ni 3 Hari 2 malam. Ainul sempat join 1 malam je. terpaksa datang lambat sebab ada kezen kawen minggu tu

Kami sampai ke sini agak lewat. Jadi banyak aktivi yang termiss. Takpa janji enjoy je kan. Nak ke sini takde la jauh sangat. Kami masuk kot exit Broga. Cuma tempat training memang masuk ke dalam. Yelah mesti jauh dari kesesakan kota raya. Baru la team building ye dok


Sampai je mereka nak buat aktiviti pertandingan kayak. kena ikat sendiri papan merah ke pelampung besar dan kena dayung pusing tasik. Nampak senang tapi ini pengalaman pertama la mendayung. eh bukan saya yang dayung. huhuhuu.. dah 7 bulan ni tak berani nak lasak sangat. Kang ada yang terberanak dalam tasik. water birth gitu..hihi

teringin sangat sebenarnya tapi keadaaan tak izinkan. jadi tukang sorak pun jadilah..huhu

Aktiviti selepas kayak. semangat semuanya. time ni anak anak semua dah melompat dalam kolam. oklah kolam dia. besar tapi kotor sikit.

Malam tu pulak kami ada aktivi BBQ & nyanyi.. pertandingan nyanyi.. Tak sangka ramai retis dalam team kami ni uolss. suara mantap mantap belaka.

superdad perform

Bila supermom yang nyanyi.. semangat tau. abaikan segala pitching yang ke laut itew..huhuhu. Aapun kita enjoyyyy

Performance paling best malam tu adalah anak anak la… tengok si Maryam tu. mula mula punya la bad mood. nampak babah nak nyanyi dengan kawan kawan terus bersemangat. 

persembahan terbaik tau uncle mutu & friends.. kenapa uncle mutu.. mungkin rambut husband dah macam uncle mutu upin ipin kot. semua anak anak Shaklee memang kenal dia. jumpa je mesti menjerit ” uncle mutu” ..
Esok paginya, kami adakan sukanneka. Hujan lebat pulak pagi tu. jadi terpaksa la buat indoor. Sukanneka ni 1 group campur parents dan anak anak. Macammana kita orag dewasa nak bekerjasama dengan kanak kanak. mencabar tapi best. 

Team Building Supermom yang best. 1st time join. 2 tahun lepas tak dapat join jugak sebab ada hal family. tahun ni pun clash dengan kenduri kezen tapi paksa juga diri datang. InsyaALLAH tahun depan akan datang lagi..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge