Teh kurus tanpa buat perlu ke tandas selalu

Dulu glamour dengan teh kurus yang rasanya pahit nak mampos kan.. serius pernah try jadi tau la. sudah la pahit kelat lepas tu efek nyer perut memulas mulas.. kejap kejap nak ke toilet.. kejap kejap ke toilet. Last last minum 1 sachets je. Buang duit ajo. Duit terbuang..lemak dok diam diam…

Sampai la Ainul terjumpa 1 teh best ni.. apa yang best nyer?

1. No Sugar

tiada gula tambahan. Jadi tiada kalori. sangat sesuai la untuk sesiapa yang nak diet tu. Minum teh panas atau sejuk tanpa risau mengganggu diet


2. Tingkatkan metabolisme

Teh ni boleh bantu tingkatkan kadar metabolisme badan. Bila meningkat usia ni metabolisme makin menurun. Lepas minum teh ni mesti badan berpeluh peluh.

3. Cergas

Teh ni energy booster tau. lepas minum confirm terbeliak la bijik mata. Sesuai la lepas lunch minum. takde la lepas makan tengahhari mata mengantuk je. lebih lebih lagi yang keje dalam aircorn tu.

4. Boleh kurus

Bila boleh tingkatkan metabolisme, tiada gula maka boleh la menurunkan berat badan

Teh apa kah ini?

Cinch energy tea mix nama nya

testimonial cinch energy tea mix

Harga 1 kotak tea ini hanya RM130 untuk 28 sachets 

Untuk mendapatkan teh power yang macam goreng pisang panas ni, jangan segan-segan hubungi saya, SMS/wasap  013-3612717  atau jika anda senang berhubung melalui emel, boleh emel saya ke ainulfadzilah@gmail.com. Boleh juga pm di facebook saya Ainul Fadzilah Mustafa

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge