tergedik gedik bila turun 4kg je pon. Perempuan !!!

“Salam kak. Saya dah turun 4kg. Seronok sangat “

Itu nampak pada perbualan fb kami. Di luaran ni aku dah melompat tergedik gediks nampak bacaan pada penimbang

Gitu la bila obses nak kurus tapi taknak diet konon takut susu merundum.

Jan 2012.. akak comel ni sms

” ainul nak tak jadi ahli shaklee “

Mesti la nak kan. Dah suka..dah cinta pada product.

Umpama boyfriend datang masuk meminang. Takkan nak reject kot. Mesti la terima ye dok.

Makin lama.. jadi ahli makan sendiri..nampak satu per satu kejayaan kawan kawan.ishhh aku nak try la.

Kemudian baru ku tahu shaklee ni MLM rupanya…erhhh kenapa tak macam MLM yang perluku join sebelum ni?

Takde pulak akak tu datang pakai turban.datang jumpa kt foyer opis dengan anak kecil & tgh pregnant..

Takde pulak bawa buku bagai tunjuk business plan..

Adakah aku kena tipu ni? Arghhh!!!

Kalau kena tipu apsal akak tu takde pulak suruh buat loan rm20k..

Shaklee business MLM yang lain dari yang lain.

Product bukan setakat bagus, ada landmark study , ada klinikal test & product yang sudah 100 tahun lamanya.

Business plannya pun lain dari MLM lain. Kalau dulu yang tahu MLM ni orang atas mesti lagi kaya.. shaklee tak macamtu. Orang bawah bawah kalau lebih rajin dia lebih kaya

Siapa usaha lebih dia dapat lebih..

Pernah ada pengalaman buruk pasal MLM.. tidak dengan shaklee. U will love it.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge