Tudung bawal tribal

Tudung bawal kini kembali. Memang la tudung bawal ini tak lekang dek panas tak luput dek hujan. cewahhh.. bila-bila masa, zaman pun sesuai.

Bawal tudung banyak kerewang, sulam sana sini. Bawal sekarang lebih kepada design corak, warna yang menarik. Ainul suka lagi yang sekarang. Simple tetapi cantik.

Baru minggu lepas shopping tudung bawal di satu shopping online store ni. Namnaya R’Xila

Bawal tribal yang cantik dan murah. Mana nak dapat selain kena terjah ke jalan TAR. Serius malas nak bersesak ke sana kalau setakat nak beli 1-2 helai tudung.hehe

Berjalan kat Shah Alam pun tak berjumpa pulak. Alang dah jumpa di FB ni beli je la terus. Ainul beli 3 helai FREE postage. TERBAIK..

Hari Jumaat Ainul bank in kan duit. Hari Sabtu dah sampai. Servis BEST !!

salah satu hasil rembatan saya. Tudung ni tak terlalu lembut dan tak terlalu keras. Senang nak bentuk kan. Selalu tak suka nak pakai bawal sebab susah nak bentuk.masa kelam kabut nak cepat masa itu la tak jadi pulak. Tapi ni ok la.
bawal tribal cantik dan murah

boleh tak lokasi posing dalam toilet hotel empire subang.. Tapi toilet dia cantik sangat..hehee

walaupuan Arreessa bergerak ke sana sini tudung mak still maintain okey…hehehhee
Yang teringin nak dapatkan tudung bawal ni
Jom terjah

3 Replies to “Tudung bawal tribal”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge