Tukang urut bersalin paling Best di Shah Alam

Duduk di bandar ni susah nak cari tukang urut yang sedap urutnya dan harga berpatutan. Dulu ada akak mengurut ni tapi orang indonesia. Mak mertua yang kenalkan. Masa bersalinkan Arreessa , akak ni yang mengurut ainul. seminggu je dekat Shah Alam lepas tu balik kampung ada makcik mengurut.

Masa berpantangkan Maryam berpantang di Shah Alam. Akak indon tu pun dah tak mengurut dah. Nasib baik la kenal seorang akak ni. Macammana kenal? panjang cerita nya.. apapun akak ni memang best
Akak asnieza ni pernah mengurut artis jugak tau. Dia dulu keje produksi. Jadi mana artis yang terseliuh tu dia tolong urutkan..
So far dalam pantang dia tungku, mengurut memang best. Masa mengandungkan Maryam pun dah kenal akak asnieza ni. Dia pun mengurut masa Ainul pregnant. Jadi badan takde la penat je.Boleh ke jemput dia ke rumah kita mengurut?

Boleh sangat. Kak Asnieza ni ada Spa di Seksyen 7 belakang Unisel. Nak pergi Spa dia boleh nak suruh dia datang ke rumah pun boleh. Jangan risau sebab kak Asnieza tahu bawa kereta.

Cara hubungi dia

Korang boleh whatsapp/sms atau call Kak Asnieza ni 011-21118709 atau 010-5367892

6 Replies to “Tukang urut bersalin paling Best di Shah Alam”

  1. Assalamualaikum…saya Ada menyediakan urutan selepas bersalin/berpantang.area sentul serta sekitar Kuala Lumpur. Sebarang pertanyaan boleh call 013-2096836/018-3636986

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge