Weekend yang busy

Kalau dulu sabtu ahad memang lepak je dekat rumah. Weekend la nak basuh baju, kemas rumah. Sabtu Ahad la nak masak special untuk husband. Lepas maksa, makan, lepak depan tv layan hindustan, movie yang best. lepas tu movie tengok kita.hehe

Sabtu ahad sekarang semua nya terlah berubah… 360 darjah berubah. Tiada lagi masa lepak depan tv 24jam.. tiada lagi hindustan setiap sabtu..Nona setiap ahad.. sedih ke? Pengorbanan yang perlu dibuat untuk ubah kehidupan sendiri. Tapi puas, happy. Sangat happy bila dapat bantu orang lain. Tak ternilai harga nya. baru faham perasaan cikgu yang korban masa cuti buat tuisyen. Harapan nak anak didik berjaya

Weekend saya penuh dengan aktiviti bersama anak cucu shaklee RMC saya. Buat kelas blog, kelas basic , coaching mereka untuk bantu lebih ramai orang lain sihat & berjaya

Best ke jadi ahli shaklee? Mesti la best dik.. kalau tak akak tak resign as engineer di 1 company yang orang berebut nak masuk. Apa yang best?  BESTNYER JADI AHLI SHAKLEE

Shaklee totally berbeza dengan MLM yang saya pernah join dulu. Siapa yang pernah join tahu la kan. Shaklee banyak merubah saya.. dari segi kesihatan… kewangan.. dan benda-benda lain 

16 Days Photo Challenge Day 10: words of wisdom

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge