Wing Chair

Edisi deco rumah lagi..korang layan je la ye kegilaan Puan Ainul Mustafa sejak akhir-akhir ni ye.Semangat betul nak hias rumah.Jeles tengok rumah orang lain cun melecun.huuhuhuu jelesss..

Selak-selak majalah impiana tadi terpandang wing chair. cantik jugak kan.

gilerrr kan ini…

 canteeekkkknyerrr………..

Geramnyer tengok wing chair ni. selalu orang beli kat FELLA DESIGN dengan CAVENZI je ke?? Any suggestion beli kat mana? Ainul suka yang simple & moden “)

Google lagi rupa nama lain adalah arm chair..Apa bezanyer ye.nampak macam sama jeee…

ni nampak macam office la pulak 🙁

arreessa mesti suke yang nie.kan..kan….

mama suke yang ni…aduss sudah jatuh chenta 🙂
MISI:-

Jangan MISS membeli paper The Star setiap Sabtu & Ahad sebab dalam The Star selalu keluar iklan sales…hohohoohohohoo

7 Replies to “Wing Chair”

  1. wah best yer ainul bersemangat nak mendeco rumah. tak sabar plak nak dapat rumah nanti. alin pon minat sangat wing chair nie nampak exclusive. aritue alin tgk kat ikea banyak jgk design. Hepi shopping ainul!

  2. Have you try to visit my store, Scadeconcepts? We can make custom made order. It's in Jalan ampang, Klidc 237-241, 50450 Ampang, Federal Territory of Kuala Lumpur, Malaysia
    +60 3-2145 8044.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge