Berpantang dengan Set berpantang Shaklee

Sila jangan salah faham ye..ainul tak pregnant lagi…hehheee .. ni just nak share testimonial kakak ainul yang masih dalam pantang. Kakak ainul ni memang dari 1st pregnancy ada masalah HB rendah. Haha kami memang keturunan darah rendah bila pregnant.

Tapi sejak guna set mengandung & pantang shaklee, dia masih bertenaga. yelah anak dah 3kan.Mana nak layan baby , nak layan 2oarang anakyang lain.

Susu pun meriah giler..Alhamdulilah. Semoga kak yong berjaya full breastfeeding Nuha Aliyah 🙂

Ini yang anda dapat dgn set pantang..
Gambar Nuha yg comel
Sesiapa yang berminat boleh contact Puan Aida : 013-3971216
Special price for u 🙂

Comments

  1. fara says:

    tgh mencari2 set berpantang..kena beli by set ker leh beli satu2..harga brp setiap botol yer??

  2. Ainul says:

    nak beli satu2 pun blh tp kalau dpt beli semua lg bgs. dpt multivitamin, B complex, vit c & alfafa.
    email saya utk special price : ainulfadzilah@gmail.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge